-Herätys, herätyyyss Addie!
-Mithh, mm..., Miksi herätit?
-Koska kello on jo yksi!
-Jaha, ei ole nälkä, sanoin ja käänsin kylkeäni.
Eli minä Addie (Adeleine), 16v. Mutsini Isabella, eronnut Isäni Michael ja kaksi pikkusiskoani, Angela, 9v ja Chantelle, 7 v. Tänään oli tavallinen lauantai, olin menossa ulos kaveriporukkani kanssa, Keiran(bestikseni), Alexin, Nickyn ja Simonin kanssa. Simon ja Nicky olivat seurustelleet kauan he muistaakeni löysivät toisensa jo seiskalla ja siitä lähtien he ovat olleet yhdessä. Simon on yksi koko koulun tyttöjen unelma ainakin Sofien joka antaisi päänsä että saisi olla Simonin kanssa. Sofie on Alexin pikkusisko hän on 14v.

Kävelin alakertaan, otin kaksi leipää ja kylmää kaakaota, äiti oli lähtenyt töihin hän lähtee aina kello yksi töihin, tylsää. Yhtäkkiä meinasin hypätä kattoon koska pelästyin, se oli Angela joka oli säikäyttänyt minut Chantellen kanssa, mummi tulisi hakemaan heitä kello kaksi ja sitten pääsisin uimaan porukoitten kanssa. Laitoin leipäni paahtimeen ja hain lehden postilaatikosta ja rupesin lukemaan, silmilleni pisti ilmoitus jossa sanottiin :

Molent Statesta on löydetty väärennöksiä muinaisista piirrustuksista ja se haaskaa valtavasti tutkijoiden aikaa. Ollaan löydetty paljon oikeita muinaisia piirrustuksia mutta tämä on jo melkein rikollista.Haastattelimme erästä tutkijaa:
-Mistä tiedätte että ne ovat väärennöksiä?
-Ne ovat hiilellä tehty.
-Mistä tied...?

Huulilleni levisi ilkeä virne, muistan kun mä ja Keira oltiin tehty noita kuvia.Se oli ollu kivaa, nauroin vähän ja hain leipäni jotka olivat juuri pompanneet ulos paahtimesta. söin kaikessa rauhassa ja kun olin syönyt lähdin olkkariin ja laitoin telkun päälle, sieltä ei tullut mitään jännää. Kuulin yläkerrasta kaatumista ja tönimistä, Angela ja Chantelle leikkivät, ajattelin. Tunsin kun joku koska jalkojani, se oli koirani Siamè nostin sen syliini ja silitin sitä kunnes kuulin jotain ääniä ulkoa, ihan kun auton moottori, se oli mummi.
-Angela!Chantelle!Mummi tuli, huusin pikkusiskoilleni.
-Tullaan!!Kuulin Angelan huutavan.
Mummi oli luvannut viedä minut uimahallille...

-Moi!Pikku perseeni, kuis hurisee?
-Ihan hyvin, ent sä?
-Joo iha ok, mut hei ny swedu mennää uimaa!!Keira sanoi ja juoksi pukuhuoneeseen.
Mä juoksin perässä ja otin vaatteeni nopsaan pois ja menin suihkuun laitoin mustat bikinini päälle ja juoksin hyppytornin viidenteen kerrokseen Keira perässä. Hyppäsin pää edellä ja uin nopeasti sivuun, mutta en ehtinyt ennenkun Keira romahti päälleni ja upposin taas, kun vihdoin tulin pintaan nauroin niin että en melkeen pystyny uimaan. Oltiin uitu kauan kun mentiin pukuhuoneeseen taas ja lähettiin kiertelee kaupunkii, löysin yhest kaupast hienon mustan paidan valkoisilla pääkalloilla, makso vaan 10,70. Katoin kelloo ja se oli jo kaheksan sanoin moikka Keiralle ja soitin mutsille ja sanoin et se tulee hakeen mut sen kaupan edest.

Kun tulin kotiin olin ihan loppu kaikesta et lysähdin sänkyy ja nukahdin...

Jatkuu...